Vacature: 2 Studentassistenten bij Center for Professional Learning van Universiteit Leiden

Wij zoeken: twee enthousiaste student – assistenten!
Wij zijn op zoek naar enthousiaste en zelfstandige studenten, die ons helpen met de ontwikkeling van trainingen en de bijbehorende materialen, in de vorm van het voorbereiden van casuïstiek en het bouwen van simulaties. Thema’s: veiligheid; Public Affairs; politiek-bestuurlijke sensitiviteit; en leiderschap.

Meer informatie
Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je met ons contact opnemen: mw. drs. Nikol Hopman, directeur CPL – n.hopman@fgga.leidenuniv.nl, T 06 21689263. Nadere informatie over de organisatie kun je vinden op www.professionallearning.nl.

Interesse?
Wat voor jou? Wanneer je belangstelling hebt voor deze functie, vragen we je om ons een e-mail te sturen, voorzien van je motivatie en CV, aan: learning@fgga.leidenuniv.nl. We zien je reactie graag voor maandag 13 augustus tegemoet!

CPL vacature student-assistent september 2018