Stagiair Beleid en Strategie bij Stichting Lezen & Schrijven

Wij zoeken per september voor een periode van 3 tot 6 maanden een: Stagiair Beleid en Strategie (32-40 uur) standplaats Den Haag.
Ben jij een student Bestuurskunde of Politicologie en zoek je een interessante stage waarbij je een actieve en ondersteunende bijdrage kan leveren aan de politieke agenda en actieplannen rondom laaggeletterdheid? Lees dan snel verder!

Je achtergrond
Je bent in de afrondende fase van je HBO/ WO studie, bij voorkeur Bestuurskunde of Politicologie. Je hebt een goed gevoel voor politieke verhoudingen en hebt kennis van bestuurlijke zaken,  maatschappelijke organisaties en affiniteit met laaggeletterdheid. Je kunt strategisch denken, beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden, werkt pro-actief en kunt prioriteiten stellen. Je vindt het leuk om jouw vakkennis en visie bij ons in te zetten en verder te ontwikkelen. Je bent zelfstandig, ambitieus, innovatief en ondernemend en durft je kansen te pakken in onze organisatie, waarbij je het gezamenlijke belang nooit uit het oog verliest.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan uiterlijk 11 juli 2018. Stuur je cv en motivatiebrief per e-mail naar sollicitatie@lezenenschrijven.nl.
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Karin Biemans (secretaris MT) 06  251 18 046 of Marianne van der Helm (HR) 06 374 08 338. Kijk ook even op onze site voor meer informatie www.lezenenschrijven.nl.

180604 stage beleid en strategie