Stage Public Affairs & Communicatie

ONL voor Ondernemers is op zoek naar een stagiair(e) public affairs ter ondersteuning van het beleidsteam, die samen met ons Nederland ondernemender gaat maken. Wil je ervaring opdoen met public affairs? Wil je stage lopen bij een organisatie die midden in politiek Den Haag staat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Je houdt de ontwikkelingen aan het Binnenhof in de gaten, verricht beleidsonderzoek, schrijft teksten, analyseert (aankomende) wetgeving en helpt  mee bij het organiseren van bijeenkomsten. Als stagiair(e) ga je ook persberichten, nieuwsberichten, position papers en overige webcontent schrijven, en positieve oplossingsgerichte interactie met ondernemers onderhouden. Ook zorg je ervoor dat onze Social Media up-to date blijft. Het is een veelzijdige en uitdagende stage. Uiteraard wordt je hierbij begeleid.

Interesse?

Stuur je cv en motivatiebrief naar Gina Braakhekke (Office Manager): g.braakhekke@onl.nl onder vermelding van ‘sollicitatie public affairs stage’.
Vacature Stagiair(e), PDF