Stage of werkervaringsplaats Communicatie & Organisatie

Voor wie Leidse kennis wil verbinden met de maatschappelijke Leidse uitdagingen

De stage bij Programma Leiden Kennisstad

In juli 2017 tekenden de Universiteit Leiden, het LUMC, de Hogeschool Leiden en de gemeente Leiden een overeenkomst om de samenwerking tussen deze partijen verder te intensiveren. Als onderdeel hiervan is een kennismakelaar aangesteld, die zorg draagt voor een soepele samenwerking en de uitvoer van de afgesproken projecten. Jij zal samen met de kennismakelaar aan de slag gaan om de communicatie en organisatie rondom de samenwerkingsovereenkomst zo goed en zo veel mogelijk uit te dragen. We zijn op zoek naar iemand die vanaf augustus beschikbaar is.

Reageren?
Stuur je motivatiebrief en CV naar l.ummels@leiden.nl. Ook voor meer informatie kun je haar bereiken.

Stage Communicatie & Organisatie Leiden Kennisstad