Vacature Student-lid Opleidingsbestuur Bachelor Bestuurskunde

Het Opleidingsbestuur van de bachelor Bestuurskunde zoekt voor het aankomende collegejaar (2018-2019) een nieuw student-lid!

Functieomschrijving
Het student-lid is volwaardig lid van het opleidingsbestuur van de bachelor Bestuurskunde en mag over alle zaken meebeslissen. Als student-lid woon je verschillend vergaderingen bij, waaronder het opleidingscoördinatorenoverleg en de OLC en laat je vanuit het studentenperspectief je licht schijnen op alles wat met de bacheloropleiding van Bestuurskunde te maken heeft. Als er nieuwe werkgroepdocenten worden aangenomen, vertegenwoordig jij het studentenperspectief.  Daarnaast vorm je de schakel tussen de bachelor en de studenten. Met zowel de assessor van het faculteitsbestuur, de BIL, en de OLC heb je regelmatig contact om de belangen van al je medestudenten zo goed mogelijk te waarborgen. Als laatste heb je de keuze om zitting te nemen in de alumnicommissie.

Profiel
– Je bent enthousiast en betrokken bij de studie Bestuurskunde, ook in het collegejaar 2018-2019
– Je bent bereid mee te denken over en mee te werken aan behoud en verbetering van de kwaliteit van het onderwijs
– Je hebt nauw contact met de studenten en de studievereniging
– Je beschikt over bestuurlijke sensitiviteit en integriteit
– Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
– Je bent flexibel
– Je bent minstens 4 uur per week beschikbaar (tegen een financiële vergoeding)

Sollicitatieprocedure
Wil jij de belangen van je medestudenten behartigen en bestuurlijke ervaring opdoen? Solliciteer door uiterlijk woensdag 31 juli je CV en motivatiebrief (max. 500 woorden) te sturen naar l.j.veerman@fgga.leidenuniv.nl. De gesprekken zullen in de week van 27 tot 31 augustus plaatsvinden op uitnodiging. Meer weten over de functie? Neem contact op met het huidige student-lid, Laura Veerman door te mailen naar l.j.veerman@fgga.leidenuniv.nl.