Stage Nederlandse Vereniging voor Raadsleden

Wij bieden je de unieke mogelijkheid om mee te lopen met de vereniging die staat voor de belangen de grootste groep politici van dit land. Vanaf september hebben wij plek voor een stagiair(e) die alles wil geven om de stem en belangen van het raadslid zo luid en duidelijk mogelijk te laten klinken in Den Haag en daarbuiten.
Als stagiair(e) bij de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden werk je mee aan de continue belangenbehartiging, opleiding en ondersteuning van gemeenteraadsleden. Daarnaast help je mee met het organiseren van bijeenkomsten voor nieuwe raadsleden door het land.

Reageren?
Herken jij je helemaal hierin? Bekijk de dan stagevacature op onze website en stuur je motivatiebrief+CV op naar info@raadsleden.nl ter attentie van Henk Bouwmans. Vragen over de stageplek kunnen worden gesteld via lennart.huurman@raadsleden.nl of telefonisch via 070-3738195.