Stagiaire gezocht bij COT

Je werkt zelfstandig en functioneert daarnaast goed binnen een team. Je bent communicatief vaardig en hebt een goed analytisch vermogen. Je kunt jezelf zowel mondeling als schriftelijk op een professionele manier presenteren.
Op de verschillende projecten werk je samen met onze adviseurs en trainers onder leiding van een ervaren projectleider. Als stagiair ben je zowel actief op ons kantoor in Rotterdam als tijdens uitvoeringen bij onze diverse opdrachtgevers. Hierdoor maak je op een unieke manier kennis met de veelzijdigheid van het vakgebied crisismanagement en het opleiden en trainen van organisaties en overheden op dit gebied. Gedurende je stage draai je als volwaardig collega mee en neem je tevens deel aan onze interne overleggen, kennissessies en teamactiviteiten.
De stage heeft een meeloopkarakter. Het uitvoeren van een specifieke stage-opdracht is alleen mogelijk wanneer dit past binnen de stage.

Interesse?
Stuur dan vóór 22 juni 2018 je motivatiebrief en CV naar cot@cot.nl, t.a.v. Sacha Heijkoop-van der Veur, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

COT stagevacature 2018