Stagiair(e) bij het Innovatieteam van het Ministerie van Veiligheid en Justitie

Ben jij WO-student, heb je passie voor innovatie en een groot veiligheids-en rechtvaardigheidsgevoel? Kom stage lopen bij het Innovatieteam van het Ministerie van Justitie en Veiligheid.
Wij zoeken een gedreven stagiair(e) die het leuk vindt de handen uit de mouwen te steken, en ervaring op wil doen in een dynamische bestuurlijke omgeving. Je wordt betrokken bij diverse innovatieprojecten en we verwachten daarbij een zelfstandige, proactieve en nieuwsgierige houding.

Stageduur
Je bent 40 uur per week beschikbaar voor een periode van zes maanden (24 weken). Het is mogelijk om de stage te combineren met een afstudeeropdracht. Je kunt op twee momenten in het jaar instromen (maart en september). Voor de september instroom moet je sollicitatie voor  1 juni binnen zijn. De gesprekken zullen in juni plaatsvinden. Voor de maart-instroom moet je sollicitatie voor 8 december binnen zijn. De gesprekken zullen in januari plaatsvinden. Gedurende de gehele stageperiode dien je ingeschreven te staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Hoe reageer je?
Je reactie ontvangen we graag inclusief cv en motivatie via e-mail: stagebijhetinnovatieteam@minvenj.nl Geef in je reactie aan of je solliciteert voor de maart-instroom of voor de september-instroom. De sluitingsdatum van de vacature is 1 juni.

https://www.innoveermeemetjenv.nl/onderwerpen/stage-lopen