Vacature Communicatie Leiden Kennisstad

Samen met de kennismakelaar zal je actief bijdragen aan de uitvoering van de samenwerkingsovereenkomst, waarbij jouw taken zich vooral op de externe communicatie richten. Hierbij kan je denken aan het schrijven van nieuwsberichten, het bijwerken van de website, bijdragen posten op social media, beelden maken/bewerken en andere communicatie-activiteiten. In brede zin is je opdracht als volgt geformuleerd: Hoe kunnen we de aanwezige kennis in de stad Leiden zo optimaal mogelijk naar buiten toe uitdragen? Naast je activiteiten op het gebied van de externe communicatie, werk je veel samen met de kennismakelaar en assisteer je haar in haar werkzaamheden. Je krijgt de kans om veel bij te leren op het gebied van externe communicatie en het samenwerken met de verschillende kennisinstellingen in Leiden.

Neem voor meer informatie over de werkzaamheden contact op Lara Ummels (l.ummels@leiden.nl), Kennismakelaar Leiden Kennisstad.

Vacature Communicatie Leiden Kennisstad