Trainee bij de Europese Unie in Den Haag

Met elke studierichting kan je als trainee bij de EU aan de slag!

Start jij in 2018 als trainee bij de Europese Unie (EU)? Vanaf januari starten de inschrijfperiodes van diverse traineeships bij verschillende instellingen en agentschappen bij de EU. Je kun je inschrijven voor traineeships bij o.a. de Europese Commissie (van 4 tot 31 januari). Het traineeship bij de Europese Commissie start in oktober 2018 en duur vijf maanden. De inschrijving staat open voor iedereen die minimaal een bachelor op zak heeft (hbo/wo).

Interesse en solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in een traineeship bij de Europese Commissie? Je kunt je van 4 tot uiterlijk 31 januari 2018 aanmelden. Deze traineeships starten in oktober 2018 en duurt vijf maanden. Heb je minimaal een bachelor (hbo/wo), afgerond dan kan jij je inschrijven. De meeste Europese instellingen en agentschappen bieden traineeprogramma’s aan. Kijk voor nadere informatie over jouw mogelijkheden en hoe je moet solliciteren op onze website www.werkenbijdeEU.nl.

https://www.intermediair.nl/vacature/20101090/trainee-bij-de-europese-unie?utm_medium=email&utm_source=transactional&utm_campaign=JS_savedsearchdaily&policy=accepted&utm_referrer=