Stage Nederlandse Vereniging voor Raadsleden

Wij bieden je de unieke mogelijkheid om de gemeenteraadsverkiezingen, de spannendste periode voor raadsleden in vier jaar tijd, van binnenuit mee te maken. Vanaf eind januari/begin februari zijn wij op zoek een stagiair(e) die alles willen geven om de stem en belangen van het raadslid zo luid en duidelijk mogelijk te laten klinken in Den Haag en daarbuiten.
Als stagiair(e) bij de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden werk je mee aan de continue belangenbehartiging, opleiding en ondersteuning van de grootste groep politici. Daarnaast help je mee met het organiseren van bijeenkomsten voor nieuwe raadsleden door het land.

Reageren?
Herken jij je helemaal hierin? Stuur dan uiterlijk 9 januari 2018 je motivatiebrief+CV op naar info@raadslid.nu ter attentie van Henk Bouwmans. Vragen over de stageplek kunnen worden gesteld via lennart.huurman@raadslid.nu of telefonisch via 070-3738195.