Public Result zoekt een junior adviseur

  • Vind jij het belangrijk om aan maatschappelijk resultaat te werken?
  • Ga jij tot het uiterste om opdrachten op topniveau af te ronden?
  • Wordt jij sterker van feedback?
  • Vind je het inspirerend om in een team te werken?

…..dan heeft Public Result een mooie uitdaging voor je. Wij bieden jou volop kansen met innovatieve opdrachten in de publieke sector. Wij lopen warm voor dit soort ingewikkelde vraagstukken. Het inspireert ons om complexiteit tot de kern terug te brengen zodat iedereen een stap vooruit kan zetten. We zijn niet bang om onze nek uit te steken en zetten door. We werken voor diverse publieke organisaties en zijn gevestigd in Den Haag, vlakbij het politieke hart van Nederland. Je werkt in een hecht, enthousiast en talentvol team waarvan de leden elkaar helpen en opleiden. De sfeer is informeel en er is een “can – do” mentaliteit. Public Result biedt je een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenvoorziening. Werken in deeltijd met het oog op een goede werk/privé balans horen bij ons tot de mogelijkheid. Je verantwoordelijkheden en arbeidsvoorwaarden groeien direct mee met je ontwikkeling.

Als junior adviseur ben je starter. Je hebt een academische studie afgerond waaruit je betrokkenheid met ons werk blijkt.

Het bureau Public Result is een adviesbureau dat organisaties in het publieke domein ondersteunt bij het realiseren van hun gewenste maatschappelijk resultaat. Voor het oplossen van problemen in de samenleving moet er steeds slimmer gewerkt worden. Door de jaren heen is onze aanpak succesvol gebleken doordat we aansluiten bij de kracht en de sleutelpersonen in het veld, hechte interdisciplinaire teams formeren, ruimte bieden aan innovatie en een lange termijn strategie met korte termijn successen combineren. Voorop staat het realiseren van maatschappelijke doorbraken met als doel een bijdrage te leveren aan een duurzame, leefbare en kansrijke leefomgeving. Dit heeft ons een brede ervaring en diverse innovatieve instrumenten opgeleverd.. We houden ons bezig met thema’s zoals bijvoorbeeld zorg, welzijn, wonen, onderwijs, regionale economie, achterstandswijken, krimp, stedelijke ontwikkeling.

Ons team varieert tussen de 7 en 10 adviseurs, een “closely knitted team” waarin iedereen continu het maximale wil doen om opdrachten die midden in maatschappij staan tot een meer dan uitstekend eind te brengen. Wil je weten hoe een dag van één van onze adviseurs er uit ziet? Kijk dan op http://www.publicresult.nl/werken-bij/een-dag-van/

Reactie Ben je geïnteresseerd geraakt in Public Result, aarzel dan niet en stuur vóór 30 september 2017 je CV en cijferlijst (bachelor en master)  inclusief motivatie naar sollicitaties@publicresult.nl. Of upload dit op http://www.publicresult.nl/werken-bij/vacatures/