Vacature Student-lid Opleidingsbestuur Bachelor Bestuurskunde

Het Opleidingsbestuur Bachelor van Bestuurskunde zoekt voor het aankomende collegejaar (2017-2018) een nieuw student-lid!

 

Functieomschrijving

Het student-lid is volwaardig lid van het opleidingsbestuur Bachelor Bestuurskunde en mag over alle zaken meebeslissen. Als student-lid woon je de bestuursvergaderingen bij en laat je vanuit het studentenperspectief je licht schijnen op alles wat met de Bacheloropleiding van Bestuurskunde te maken heeft. Daarnaast vorm je de schakel tussen de Bachelor en de studenten en werk je met andere actieve studenten in je opleiding en de assessor van het faculteitsbestuur samen om de belangen van al je medestudenten zo goed mogelijk te waarborgen.

 

Profiel

– Je bent enthousiast en betrokken bij de studie Bestuurskunde

– Je hebt nauw contact met de studenten en de studievereniging

– Je beschikt over bestuurlijke sensitiviteit en integriteit

– Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden

– Je bent flexibel

– Je bent minstens 4 uur per week beschikbaar (tegen een financiële vergoeding)

– Werkervaring binnen het Instituut Bestuurskunde is een pré.

 

Sollicitatieprocedure

Wil jij de belangen van je medestudenten behartigen en bestuurlijke ervaring opdoen? Solliciteer door uiterlijk woensdag 14 juni je CV en motivatiebrief (max. 500 woorden) te sturen naar t.e.sandoval.garcia@fgga.leidenuniv.nl De gesprekken zullen kort na de deadline plaatsvinden op uitnodiging. Meer weten over de functie? Neem contact op met het student-lid, Tobias Sandoval Garcia, door te mailen naar t.e.sandoval.garcia@fgga.leidenuniv.nl