Stagiair public affairs en public relations bij Lindblom

Ben jij student of recentelijk afgestudeerd en op zoek naar een stage? Per 1 september 2017 zijn wij op zoek naar een stagiair public affairs en public relations. Tijdens deze stage draai je mee met ons team waarbij de nadruk zal liggen op public affairs ondersteuning en (social media) monitoring en analyse.

Taakomschrijving

Als stagiair werk je mee op verschillende communicatie- en public affairs opdrachten. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het dagelijks monitoren van politiek en bestuur, het maken van stakeholder analyses en het monitoren en analyseren van social media.

 

Functieprofiel

– Volgen van een relevante WO opleiding, bij voorkeur in de laatste fase van de bachelor;

– Aantoonbare kennis van politiek, instituties en besluitvormingsprocessen;

– Hoge mate van interesse in het nieuws van de dag, politieke en maatschappelijke kwesties;

– Aantoonbare kennis en ervaring met social media;

– Goede communicatieve vaardigheden;

– Taalvaardig, foutloos Nederlands;

– Teamspeler, leergierig, integer.

Periode en vergoeding

Lindblom zoekt een stagiair voor een aaneengesloten periode van 4 tot 6 maanden voor 5 dagen per week. De stageplaats wordt aangeboden per 1 september 2017. Gedurende de stage ontvang je een stagevergoeding van € 350,- per maand. Daarnaast worden eventuele reiskosten vergoed. In overleg kan bepaald worden of je stage bij je opleiding in aanmerking kan komen voor studiepunten.

Lindblom werkt voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers en staat midden in de Nederlandse samenleving. Wij willen graag dat ons team daar een afspiegeling van is.

Reageren

Stuur je reactie uiterlijk vrijdag 16 juni 2017 per e-mail aan Ewald van Rooij en/of Diana Kleinjans via info@lindblom.nl.