Stage plekken beschikbaar op de Economische Afdeling van het Nederlandse Consulaat-Generaal te New York

De sollicitatie-procedure voor stage plekken op de Economische Afdeling van het Nederlandse Consulaat-Generaal te New York is geopend voor de periode september 2017 – februari 2018.

Zij zijn op zoek naar twee stagiaires die kunnen ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden in de periode 1 september 2017 – 28 februari 2018. De focus van de werkzaamheden ligt op business development van Nederlandse bedrijven en het positioneren van Dutch best practices in de Verenigde Staten. De verschillende departementen van de Economische Afdeling zijn: Clean Tech & Energy, Water, Delta Management & Resiliency, Creative & Tech en Agri & Food. Deze stage is een unieke kans om in aanraking te komen met zowel business als overheid en wordt beslist gekenmerkt door zijn veelzijdigheid.  Zijn dit jouw interesses en ben je een student, minimaal 21 jaar, die houdt van uitdagingen, afwisselende taken en zonder 9 tot 5 mentaliteit? Stuur je CV, motivatiebrief en twee aanbevelingsbrieven voor 1 mei 2017 naar nyc.ea@minbuza.nl.

Zie voor alle relevante informatie: http://www.the-netherlands.org/organization/consulate-general-new-york/vacancies-and-internships/stages-bij-het-nederlandse-consulaat-generaal-in-new-york.html