Vacature studentassistent bij Centre for Professional Learning

Wij zoeken een enthousiaste student Bestuurskunde

Het Centre for Professional Learning (CPL) is het FGGA expertise centre voor leren en ontwikkelen van professionals. CPL staat voor een aansprekend aanbod van opleidingen en programma’s voor hoger opgeleide professionals, academisch, innovatief en praktijkgericht. CPL ontwikkelt en verzorgt korte en langere cursussen en leergangen op de thema’s Public Affairs; Veiligheid, Recht en Counter-Terrorisme; en publiek leiderschap.

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige Master student Bestuurskunde, die ons helpt met de ontwikkeling van trainingen en de bijbehorende materialen, in de vorm van het voorbereiden van casuïstiek en het bouwen van simulaties. Thema’s: politiek-bestuurlijke sensitiviteit; en veiligheid

Wij bieden

De opdracht zal gemiddeld 1 dag per week (8 uur) in beslag nemen voor een periode van 3 maanden. Verlenging van de contractduur behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van de wederzijdse tevredenheid en de portefeuille. Locatie: Den Haag. Startdatum: 1 maart 2017. Vergoeding voor je werkzaamheden conform de CAO.

Hans Dekker, senior programmaleider bij CPL, zal voor deze opdracht de vaste begeleider zijn.

Meer informatie

Voor vragen over de vacature kun je met ons contact opnemen:

dhr. mr. Hans Dekker, senior programmaleider CPL – h.c.dekker@fgga.leidenuniv.nl T 06 24994662;

  1. drs. Nikol Hopman, directeur CPL – n.hopman@fgga.leidenuniv.nl, T 06 21689263.

 

Nadere informatie over de organisatie kun je vinden op www.professionallearning.nl

 

Interesse?

Wat voor jou? Wanneer je belangstelling hebt voor deze functie, vragen we je voor 17 februari 2017 een e-mail te sturen voorzien, van je motivatie en CV, aan learning@fgga.leidenuniv.nl.