Vacature: junior consultant (fulltime) bij Drijver en Partners

Junior consultant (fulltime)

Ben jij op zoek naar een uitdagende eerste baan, of heb je net jouw eerste werkervaring opgedaan? Ben je goed in het analyseren van cijfers en vind je het leuk om adviesrapporten te schrijven? Wil jij alle kneepjes van het vak van adviseur leren kennen en op korte termijn werken met een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid?

Solliciteer dan als junior consultant bij Drijver en Partners!

Drijver en Partners is een gespecialiseerd management- en adviesbureau, dat sinds 1988 een stevige marktpositie heeft verworven. Wij adviseren en begeleiden voornamelijk gemeenten op het terrein van sport, recreatie, welzijn en cultuur. Daarbij gaat het vaak om de wijze waarop maatschappelijke voorzieningen worden beheerd en geëxploiteerd, maar bijvoorbeeld ook over de haalbaarheid van een nieuw theater, of juist de sluiting van een bestaand zwembad. Dat betekent dat onze projecten vaak hoog op de politieke agenda staan.

Functie

Zwembaden, theaters, sportcomplexen en dierentuinen: stuk voor stuk voorbeelden van maatschappelijke voorzieningen, die veelal met publiek geld worden betaald. Aan jou de taak om te zoeken naar een optimaal evenwicht tussen maatschappelijk en financieel rendement. Als junior consultant bij Drijver en Partners heb je dagelijks te maken met vraagstukken met een hoge maatschappelijke relevantie. Je werkt in een enthousiast en hecht team van betrokken adviseurs en managers. Vanaf het eerste moment ondersteun je de projectleiders bij een breed scala aan adviesopdrachten, waarbij je hoe langer hoe meer verantwoordelijkheid en zelfstandigheid krijgt. Op korte termijn word je ingezet bij onder meer doorlichtingen van de bedrijfsvoering, concurrentieanalyses en haalbaarheidsonderzoeken.

Profiel

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Dan beschik je over:

  • een gezonde ambitie om te slagen als adviseur
  • sterke affiniteit met cijfers en het schrijven van rapporten en verslagen
  • een grote maatschappelijke betrokkenheid
  • een forse dosis analytisch vermogen
  • goede communicatieve kwaliteiten en een klantgerichte instelling
  • financieel en organisatorisch inzicht
  • het vermogen om onder druk te werken zonder verlies van nauwkeurigheid
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • een afgeronde relevante HBO- of WO-opleiding (bij voorkeur bestuurskunde of bedrijfskunde)

Interesse?

Stuur jouw sollicitatiebrief met CV uiterlijk op 1 maart 2017 naar info@drijver-en-partners.nl, onder vermelding van ‘vacature junior consultant’. Schriftelijk solliciteren kan ook: Grindweg 82, 3055 VD Rotterdam

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rikkert Füss: 010 211 21 21. Of kijk op de website: http://www.drijver-en-partners.nl/