Stageplaats bij Haagse Beek organisatieadvies

Ben je zojuist afgestudeerd, of ga je binnenkort afstuderen? Dan ben je van harte welkom binnen ons bureau. Wij zoeken iemand die een relevante studie doet of zojuist heeft afgerond om organisatieadvies in te vullen. Je kunt bij ons stage lopen met zicht op een baan als startend adviseur. Tijdens de stage loop je met ons mee in opdrachten. Je krijgt als aandachtsgebied de communicatie van Haagse Beek. Dit biedt een mooie mogelijkheid om in de keuken mee te kijken. Tevens werk je mee aan een publicatie over innovatie. Het combineren van deze stage met een onderzoek voor je afstuderen is in overleg mogelijk.

Over ons

Wij nemen verantwoordelijkheid voor resultaten en streven naar de best mogelijke kwaliteit. We doen dat vanuit een persoonlijke benadering en met oog voor de praktijk. Daarbij kiezen we voor een ontwikkelingsgerichte benadering waarmee we het maximale uit de organisatie halen en onze opdrachtgevers écht helpen met het maken van een volgende stap. Innovatie speelt daarbij een belangrijke rol. Centraal staat de dynamiek binnen de overheid, maar we maken een enkele uitstap naar de profit-sector.

Wat bieden wij?

Wij bieden een professionele en collegiale werksfeer met ruimte voor ideeën. We werken op een mooie plek in Den Haag. Je krijgt een passende stagevergoeding. De periode van de stage is zes maanden.

Interesse?

Stuur je motivatie, CV en meest recente cijferlijst toe. Wij kijken naar je persoonlijkheid, je vaardigheden en motivatie. Ons mailadres: nieuwebaan@haagsebeek.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Menno Spaan. Mobiel: 0611378399